Екстриим Адвенчър Джи енд Пи

kayakmonkey.com_ExtremeAdventure_logo„Екстриим Адвенчър Джи енд Пи” ООД e дружество, което се занимава с каякинг, алтернативен туризъм и организиране на тийм билдинг мероприятия.

Основната задача, която сме си поставили ние, е да Ви дадем възможност да се докоснете до нови преживявания, като усетите удоволствието от хармонията между умерено физическото натоварване, съчетано с релаксираща почивка .
Всичко това можете да направите извън напрегнатото ежедневие, заедно с нас, като превърнете почивката са в едно различно преживяване.
Нашите програми са насочени предимно към каякинг дестинации, тийм билдинг мероприятия и вело маршрути.

Каяк туризъм:
Каякинг се практикува в цял свят от хора с различни интереси и професии.

България е прекрасно място за практикуване на този вид туризъм. За да усетите удоволствието от него не е необходимо да сте професионалисти, трябва само да имате желание да се докоснете до това преживяване. Ние ще Ви осигурим необходимата екипировка за бивак (палатки, шалтета, маси, столове, барбекю и др.) и екипировка за каякинг (двуместни каяци, гребла, спасителни жилетки, каски), инструктаж и гидове, за да можете да се забавлявате истински по време на каякинг приключението.
Също така ще Ви помогнем да изберете и най – подходящата каяк дестинация за Вас в страната или чужбина.
В България има изключително подходящи и условия за практикуване на каяк, както по реки и язовири, така и по море.

Част от реките са: р. Тунджа, р. Велека, Р. Марица, р. Янтра, р. Дунав, р. Струма и други.
Язовирите, по които можете да се насладите на прекрасни гледки са: Кърджали, Ивайлов град, Студен Кладенец, Доспат, Батак, Искър, Широка поляна, Голям Беглик, Цонево и други.
Водният туризъм по море е различен от този по реки и язовири, но определено не е за пренебрегване. Цялото Черноморско крайбрежие в страната е подходящо за каякинг по море и е свързан с множество незабравими екстремни и романтични преживявания.
Красиви каяк дестинации предлагат и южните ни съседки – Гърция и Турция.

Тийм билдинг
Тийм билдинг програмите са предназначени за създаване на нови и сплотяването на вече съществуващи колективи с помощта на комплекси от интерактивни , спортни, екстремни, забавни, творчески, логически и други видове задачи, в неформална обстановка.

Екипът ни предлага разнообразни тийм билдинг програми и обучения, съобразени изцяло с изискванията на клиентите ни, техните желания, идеи и целите на мероприятието.

Екстриим Адвенчър Джи енд Пи ООД

телефони: 0887 622 544 и 0877 042 770
е-мейл: info@adventuresbg.com
уебсайт: www.adventuresbg.com;