Wild Fun Club

WildAndFun_LogoWild Fun Club организира каяк плавания, планинско колоездене, алпинизъм, пешеходни преходи, програми за сплотяване на колектива основно в България и из целия Балкански Полуостров. Чрез ежедневно навлизащите иновации и посредством интерактивни методи предоставяме на нашите членове и гости, както обучения на деца сред природата по време на техните ваканции, така и провеждането на “тийм билдинг” програми съобразени с най – новите световни тенденции.

Преди десетина години не беше много популярно да се организират плавания с каяци. Беше трудно да си наемеш лодка и екипировка, защото нямаше от къде. Днес има едно „наводнение“ от магазини и организации предлагащи плавания с каяци, каяци под наем, екипировка – изобщо пълно обслужване. Това е чудесно, защото този вид спорт колкото индивидуален, толкова и масов в определени измерения, събира все повече привърженици.
Ние от Wild Fun Club сме щастливи и благодарни, че сме част от популяризирането на каяк плаванията във всичките им разновидности. Щастливи сме, че виждаме все повече млади хора и техните усмивки да се присъединяват към нас в каяк плаванията ни. Благодарни сме, че имаме възможността да сме част от един уникален начин на живот, каквито са плаванията с каяци.

Ние сме навсякъде! Може да не присъстваме лично на всяко мероприятие, но сърцата са ни там :)
Опитваме се да участваме във всички гребни походи организирани от Българса Федерация по Воден Туризъм, международни гребни регати в Европа (ТИД, Вогалонга и др.), да не забравим и плаванията с по-големите каяци – яхтите в Йонииско море, където някои от нашите членове посещават ежегодно.
От своето създаване Wild Fun Club участва в реализирането на множество проекти по различни програми в Европа и света. Тяхната основна насоченост е популяризирането на спортовете практикуващи се на открито, сред природата, както и здравословният начин на живот произхождащ от това.

Организация: Wild Fun Club

Телефон: +359897238282

Email: bobby@wildfunclub.com

Сайт: www.wildfunclub.com